Allgemeine Einführung ins Gemüse-Fermentieren (Lacto-Fermentation). Praktische Anwendung mit 2 verschiedenen Fermenten (Eigensaft und Salzlake). Gläser mit Ferments können anschliessend mit nach Hause genommen werden.
Teilnehmer:innen können aus einer Auswahl an Gemüse eigene Fermente ansetzen.

Kleines Tasting im Nachhinein von unseren Suur Produkten.

 

Bei weniger als 10 Anmeldungen muss der Workshop leider abgesagt werden.

Event organiser

Event organiser of Workshop: Grundkurs Lacto-Fermentation

Suur GmbH

Tickets

Sale ends on Thursday, 22.05.2025 21:15

Normal

138.00 CHF

Prices incl. taxes

Total: XX.XX CHF
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
None of these payment methods?

Tickets are also available at our Box offices.

Box offices

Tickets for this event can be found at the following box offices:

BLS

SOB

Tourism Rheinfelden

TourismusRegion Baden

Total: XX.XX CHF

Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first

Info

Location:

DasProvisorium, Uetlibergstrasse 65, Zürich, CH

Event organiser

Workshop: Grundkurs Lacto-Fermentation is organised by:

Suur GmbH

Category: Eating & Drinking