Allgemeine Einführung ins Gemüse-Fermentieren (Lacto-Fermentation). Praktische Anwendung mit 2 verschiedenen Fermenten (Eigensaft und Salzlake). Gläser mit Ferments können anschliessend mit nach Hause genommen werden.
Teilnehmer:innen können aus einer Auswahl an Gemüse eigene Fermente ansetzen.

Kleines Tasting im Nachhinein von unseren Suur Produkten.

 

Event organiser

Event organiser of Workshop: Grundkurs Lacto-Fermentation

Suur GmbH

Tickets

Sale ends on Thursday, 27.03.2025 21:15

Normal

CHF 128.00

Prices incl. taxes

Total: XX.XX CHF
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
None of these payment methods?

Tickets are also available at our Box offices.

Box offices

Tickets for this event can be found at the following box offices:

BLS

SOB

Tourism Rheinfelden

TourismusRegion Baden

Total: XX.XX CHF

Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first

Info

Location:

DasProvisorium, Uetlibergstrasse 65, Zürich, CH

Event organiser

Workshop: Grundkurs Lacto-Fermentation is organised by:

Suur GmbH

Category: Eating & Drinking