Einmachen ist nicht schwierig. Mit dem nötigen Grundwissen und wenig Equipment können in der eigenen Küche herrliche Konserven für den Vorrat hergestellt werden. Frisches saisonales Gemüse und Früchte werden in Gläser voller Genuss abgefüllt und haltbtbar gemacht.

Curry-Zucchetti, Tomaten-Gemüsesauce, Früchtekompott und würziger Senf.

Für die Verpflegung ist gesorgt.

 

 

 

Event organiser

Event organiser of "Einmach-Workshop" mit Andreas

Cookuk AG

Tickets

Sale ends on Saturday, 21.06.2025 16:00

Kochkurs

CHF 155.00

Prices incl. taxes

Total: XX.XX CHF
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
None of these payment methods?

Tickets are also available at our Box offices.

Box offices

Tickets for this event can be found at the following box offices:

BLS

SOB

Tourism Rheinfelden

TourismusRegion Baden

Total: XX.XX CHF

Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first

Info

Location:

Cookuk Kochatelier und Catering, Schachenallee 29, Aarau, CH

Event links

Event organiser

"Einmach-Workshop" mit Andreas is organised by:

Cookuk AG

Category: Eating & Drinking